HS - Header afbeelding Algemeen_3

Medewerkers aan het woord

Wie kunnen nu beter vertellen hoe het werken bij Sibbing is, dan onze eigen medewerkers?  Wij hebben een aantal collega's gevraagd te vertellen hoe zij het werken bij Sibbing vinden en wat het zo speciaal maakt. 

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van de verhalen van onze collega's en wil je meer weten over de openstaande vacatures of de mogelijkheden binnen de Sibbing Academy? 

Neem dan contact op met Nick van Baaren (Recruiter) of Daniëlle Riedijk - van Maurik (Manager HRM).

Max van Bruggen

Beginnend Assistent Accountant

"Werken en leren, hoe bevalt je dat?"

 Ik krijg hier een zeer goede begeleiding. Zowel op zakelijk- als persoonlijk vlak. Ik heb best een bijzondere move gemaakt. Hiervoor was ik namelijk treinmachinist, maar de wereld van cijfers trok me veel meer aan. Sibbing weet mij in korte tijd gericht op te leiden. 

Natuurlijk is het aan mijzelf om op termijn de opleiding accountancy op hbo-niveau af te ronden, maar ik krijg hier alle vertrouwen. Een prima combi van werken en leren. De sfeer is hier lekker los en informeel. We nemen tijd voor elkaar. Verder zijn er uitjes en is de vrijdagmiddagborrel ook altijd gezellig.

 

Werken bij - Max

Eveline van Ravenswaaij

Zelfstandig Assistent Accountant

"Waarom zou jouw toekomstige collega de stap naar Sibbing moeten maken?"

Sinds begin 2021 werk ik met veel plezier bij Sibbing. Ik werk hoofdzakelijk voor de doelgroep medisch specialisten. We verwerken voor hen de administratie, doen aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en, indien van toepassing, de omzetbelasting.

Bij Sibbing is er genoeg ruimte om zelfstandig te werken en ook eigen initiatieven worden gewaardeerd. Binnen een leuk, gezellig en betrokken team, leren we van elkaar en helpen we elkaar. Daarnaast vind ik de flexibele werktijden erg prettig.

Ik zou zeggen kom een kopje koffie drinken, ervaar de goede sfeer en wie weet word jij mijn nieuwe collega!

Werkenbij - Eveline

Jannette van Dijk

Marketing & communicatie

"Wat maakt werken bij Sibbing nu zo leuk?"

Daar hoef ik niet lang over na te denken, dat zijn namelijk de mensen. En dan doel ik niet alleen op de medische doelgroep waar onze dienstverlening op is gericht, maar nog meer op de collega’s waar ik binnen Sibbing mee werk. Want met ons marketingteam werken wij nauw samen met verschillende afdelingen binnen Sibbing. Door deze samenwerkingen proberen we ervoor te zorgen dat Sibbing zo goed mogelijk op de kaart wordt gezet en dat (toekomstig) medici ons zien als hét kantoor om in de arm te nemen.

Vanuit ons marketingteam doen wij dit door het organiseren van lezingen voor medici die bijna klaar zijn met hun opleiding. Daarnaast regelen wij van a tot z onze aanwezigheid op beurzen en congressen, optimaliseren we onze online vindbaarheid en creëren we content voor onze website en socials. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt het werken binnen onze afdeling zo leuk en uitdagend.

Werken bij - Jannette

Nick van Baaren

Recruiter

"Waarom Sibbing voor mij de juiste werkgever is?"

Het is voor mij een plek om me op een prettige wijze te ontplooien en ontwikkelen als young professional. Maar ook als je geen young professional meer bent, heb je bij Sibbing veel mogelijkheden. Hier kan je jezelf zijn. Dit komt door de fijne collega’s die hier werkzaam zijn.

Zelf ben ik in 2020 gestart op de afdeling Marketing & Communicatie. Na een korte tussenstop bij een groot arbeidsbemiddelingsbureau ben ik opnieuw in contact gekomen met Sibbing. Na een aantal fijne gesprekken kon ik een mooie uitdaging aangaan als Recruiter. Een dynamische job, waarbij ik niet alleen (toekomstige) werknemers werf, maar ook bezig ben met arbeidsmarktcommunicatie, zoals onze ‘Werken bij Sibbing’ pagina. 

Ben jij al bijna net zo enthousiast over Sibbing als ik? Dan wil ik graag eens met je sparren over de openstaande vacatures en mogelijkheden. Benader mij voor een (vrijblijvende) kennismaking via nvanbaaren@sibbing.nl of 06-21246460

Tot snel!

 

Werken bij - Nick

Het unieke van Sibbing

 • Landelijk

  Locatie

  Met ruim 140 collega’s werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij hybride dus deels vanuit ons moderne kantoor in Veenendaal en deels vanaf onze thuiswerkplek. Maar altijd samen als één team.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt bij ons een goed salaris dat met je ontwikkeling meegroeit en goede overige arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13e maand uitgekeerd in een individueel keuzebudget (IKB) en 30 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Collega's

  Collega's

  Start je bij Sibbing? Dan krijg je er een mooie club van 140 collega’s bij. Door de open en persoonlijke bedrijfscultuur zorgen wij dat je je snel thuis voelt. Niet alleen samen inspannen, maar zeker ook samen ontspannen.
 • Expertise

  Expertise

  Kennis is de basis van onze dienstverlening. Daarom besteden wij veel aandacht aan opleidingen en cursussen om onze kennis op peil te houden en te vergroten. En bieden wij goede mogelijkheden om je blijvend te ontwikkelen.