Header Werkenbij Vergadering Chris-1

Academy

Voor het goed kunnen en mogen uitoefenen van ons vak is het op peil houden van onze kennis een vereiste. Vanuit Sibbing wordt hier veel aandacht aan gegeven. Los daarvan worden er vanuit Sibbing Academy door het jaar heen een aantal kennissessies georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen om zo onze kennis te verbreden c.q.  nieuwe kennis op te doen.

Werken en leren combineren?

Ben je leergierig, ambitieus en wil jij je graag ontwikkelen tot professional in de branche? Ben je ondernemend en doe je een mbo-opleiding Accountancy (leer-werktraject bol/bbl) of hbo-studie Accountancy (deeltijd of duaal).

Dan is Sibbing Academy perfect voor jou!

Binnen Sibbing Academy volg jij een traject waarbij je begeleiding en ondersteuning krijgt van onze professionals. Naast de opdrachten  je vanuit jouw opleiding moet af ronden,  ga je al direct in de praktijk aan de slag met wat je geleerd hebt. Daarbij kun je rekenen op een goede begeleiding en krijg je volop mogelijkheden om jezelf (verder) te ontwikkelen.

Wat heb je nodig om bij onze Academy te kunnen starten?

 • Mbo of hbo Accountancy (of je volgt deze opleiding op dit moment)
 • Communicatieve vaardigheden
 • Commerciële instelling
 • Goed in teamverband kunnen werken
 • Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken

Waar wacht je nog op?

Wil je werken en leren combineren? En herken je jezelf in bovenstaande? Neem dan contact op met Nick van Baaren (Recruiter) of Daniëlle Riedijk-van Maurik (Manager HRM) zij vertellen je graag meer. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Meer weten?

"Zorgen dat ik de juiste kandidaat vind voor Sibbing, maar nog belangrijker dat de kandidaat de juiste baan vindt. Want het moet natuurlijk een win-win situatie zijn voor beiden. En wanneer de match na verloop van tijd dan 'perfect' blijkt te zijn, ben ik natuurlijk tevreden. Daar haal ik voldoening uit."  

Nick van Baaren
Recruiter

Werkenbij - Header afbeelding (1)

Het unieke van Sibbing

 • Locatie

  Locatie

  Met ruim 140 collega’s werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij hybride dus deels vanuit ons moderne kantoor in Veenendaal en deels vanaf onze thuiswerkplek. Maar altijd samen als één team.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt bij ons een goed salaris dat met je ontwikkeling meegroeit en goede overige arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13e maand uitgekeerd in een individueel keuzebudget (IKB) en 30 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Collega's

  Collega's

  Start je bij Sibbing? Dan krijg je er een mooie club van 140 collega’s bij. Door de open en persoonlijke bedrijfscultuur zorgen wij dat je je snel thuis voelt. Niet alleen samen inspannen, maar zeker ook samen ontspannen.
 • Expertise

  Expertise

  Kennis is de basis van onze dienstverlening. Daarom besteden wij veel aandacht aan opleidingen en cursussen om onze kennis op peil te houden en te vergroten. En bieden wij goede mogelijkheden om je blijvend te ontwikkelen.