Header Werkenbij Groepsfoto-1

Over ons

Wij zijn een full-service financieel advies- en accountantskantoor met een vestiging in Veenendaal en Barneveld.  Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland.

Onze dienstverlening is ondergebracht in de volgende bedrijfsonderdelen:

Sibbing Accountants en Adviseurs B.V. is gespecialiseerd in het bedienen van MKB-relaties en relaties die werkzaam zijn in de zorgmarkt op het gebied van accountancy en fiscale dienstverlening.

Sibbing Adviesgroep B.V.  gespecialiseerd in de praktijkbegeleiding en advisering van (para)medische beroepsbeoefenaren op het gebied van praktijkvestiging, financieringen, financiële planning, hypotheken en verzekeringen

Sibbing Salaris- en personeelsdiensten (statutaire naam United Salary B.V.) is gespecialiseerd in het bedienen van MKB-relaties en relaties die werkzaam zijn in de zorgmarkt op het gebied van salaris - en personeelsdiensten.

Sibbing Verzekeren (statutaire naam SWA Assuradeuren B.V.) is gespecialiseerd in het bedienen van relaties die werkzaam zijn in de zorgmarkt en MKB- relaties op het gebied van verzekeringen. Als volmachtkantoor mogen wij zelfstandig verzekeringen accepteren, polissen opmaken, premies incasseren en schades afwikkelen. 

Op zoek naar jouw ideale baan

"Zorgen dat ik de juiste kandidaat vind voor Sibbing, maar nog belangrijker dat de kandidaat de juiste baan vindt. Want het moet natuurlijk een win-win situatie zijn voor beiden. En wanneer de match na verloop van tijd dan 'perfect' blijkt te zijn, ben ik tevreden. Daar haal ik voldoening uit."  

Nick van Baaren
Recruiter

Werkenbij - Header afbeelding (1)

Het unieke van Sibbing

 • Locatie

  Locatie

  Met ruim 140 collega’s werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij hybride dus deels vanuit ons moderne kantoor in Veenendaal en deels vanaf onze thuiswerkplek. Maar altijd samen als één team.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt bij ons een goed salaris dat met je ontwikkeling meegroeit en goede overige arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13e maand uitgekeerd in een Individueel Keuze Budget en 30 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Collega's

  Collega's

  Start je bij Sibbing? Dan krijg je er een mooie club van 140 collega’s bij. Door de open en persoonlijke bedrijfscultuur zorgen wij dat je je snel thuis voelt. Niet alleen samen inspannen, maar zeker ook samen ontspannen.
 • Expertise

  Expertise

  Kennis is de basis van onze dienstverlening. Daarom besteden wij veel aandacht aan opleidingen en cursussen om onze kennis op peil te houden en te vergroten. En bieden wij goede mogelijkheden om je blijvend te ontwikkelen.