Header Werkenbij uitbundige lach Jannette

Binnenkijken

Omdat beelden meer zeggen dan woorden geven wij je op deze pagina graag (alvast) een indruk van misschien wel jouw toekomstige werkplek en collega's.

Wil je na het zien van de beelden, nóg beter kennismaken met Sibbing en de mensen die er werken? Je bent van harte welkom!

Sibbing in vogelvlucht

In deze video neemt onze collega Nick van Baaren je mee door de gangen en afdelingen van ons kantoor. Stap jij binnenkort ook hier binnen?

Werkplek

Of je nu staand of zittend wilt werken, onze bureaus bewegen met je mee. Alle werkplekken zijn voorzien van een in hoogte verstelbaar bureau. Jij bepaalt wat voor jou het prettigst werken is. 
Stabureau - werkenbij

Kantine

Neem plaats aan een van de tafels of op een van de banken in de kantine. Hier kun je jouw meegebrachte lunch eten, een tosti's bakken of jouw maaltijd opwarmen in de oven/magnetron. De koelkast is gevuld met sap en frisdrank. Je kunt natuurlijk ook een koffie of thee tappen uit de machine. 

Kantine - werkenbij

Pak de fiets

Even snel een boodschap doen in de pauze?  Of even lekker je hoofd leegmaken? Pak dan de Sibbing fiets! Hij staat voor je klaar in onze hal. Een gezond alternatief voor de auto/scooter.

Fiets - werkenbij

Het unieke van Sibbing

 • Locatie

  Locatie

  Met ruim 140 collega’s werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij hybride dus deels vanuit ons moderne kantoor in Veenendaal en deels vanaf onze thuiswerkplek. Maar altijd samen als één team.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt bij ons een goed salaris dat met je ontwikkeling meegroeit en goede overige arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13e maand uitgekeerd in een individueel keuzebudget (IKB) en 30 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Collega's

  Collega's

  Start je bij Sibbing? Dan krijg je er een mooie club van 140 collega’s bij. Door de open en persoonlijke bedrijfscultuur zorgen wij dat je je snel thuis voelt. Niet alleen samen inspannen, maar zeker ook samen ontspannen.
 • Expertise

  Expertise

  Kennis is de basis van onze dienstverlening. Daarom besteden wij veel aandacht aan opleidingen en cursussen om onze kennis op peil te houden en te vergroten. En bieden wij goede mogelijkheden om je blijvend te ontwikkelen.