Werkenbij - Header afbeelding

Onze vacatures

De openstaande vacatures binnen onze verschillende bedrijfsonderdelen hebben wij hier voor je op een rij gezet. Kom jij binnenkort ons team versterken? Wij maken graag kennis met je. 

Zit jouw ideale functie er niet bij? Stuur dan een bericht naar Nick van Baaren, onze recruiter. Wie weet komt er binnenkort een functie beschikbaar die past bij jouw wensen, kennis en ervaring. 

Overzicht vacatures

Hieronder onze vacatures bij de verschillende bedrijfsonderdelen binnen Sibbing. Maak gebruik van de filtering op bedrijfsonderdeel om de voor jouw interessante vacatures te tonen. 

Meer weten?

"Zorgen dat ik de juiste kandidaat vind voor Sibbing, maar nog belangrijker dat de kandidaat de juiste baan vindt. Want het moet natuurlijk een win-win situatie zijn voor beiden. En wanneer de match na verloop van tijd dan 'perfect' blijkt te zijn, ben ik natuurlijk tevreden. Daar haal ik voldoening uit."  

Nick van Baaren
Recruiter

Werkenbij - Header afbeelding (1)

Het unieke van Sibbing

 • Locatie

  Locatie

  Met ruim 140 collega’s werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij hybride dus deels vanuit ons moderne kantoor in Veenendaal en deels vanaf onze thuiswerkplek. Maar altijd samen als één team.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt bij ons een goed salaris dat met je ontwikkeling meegroeit en goede overige arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13e maand uitgekeerd in een Individueel Keuze Budget en 30 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Collega's

  Collega's

  Start je bij Sibbing? Dan krijg je er een mooie club van 140 collega’s bij. Door de open en persoonlijke bedrijfscultuur zorgen wij dat je je snel thuis voelt. Niet alleen samen inspannen, maar zeker ook samen ontspannen.
 • Expertise

  Expertise

  Kennis is de basis van onze dienstverlening. Daarom besteden wij veel aandacht aan opleidingen en cursussen om onze kennis op peil te houden en te vergroten. En bieden wij goede mogelijkheden om je blijvend te ontwikkelen.