Medewerker aan het woord - Mirjam van Kempen

In deze rubriek laten wij onze collega’s aan het woord om te vertellen hoe zij het werken bij Sibbing ervaren en wat hun functie zo bijzonder maakt. Dit keer het woord aan Mirjam, zij is in november 2023 bij Sibbing gestart als financieel adviseur binnendienst.

Wat maakt het werk als financieel adviseur binnendienst zo bijzonder?

Dat is vooral de afwisseling, geen enkele situatie is hetzelfde. Dat maakt het werk dynamisch en boeiend. Ik houd me bezig met uiteenlopende zaken zoals het opstellen van begrotingen en analyses, het regelen van hypotheken en het adviseren over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Hierdoor is elke werkdag anders; de ene keer is het druk met werkzaamheden rondom praktijkovernames, terwijl ik op andere momenten meer bezig ben met het onderhoud van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Waarom heb je de overstap naar Sibbing gemaakt?

Het klinkt misschien cliché maar ik heb de overstap gemaakt omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging en graag nieuwe dingen wilde leren. Met mijn ervaring in hypotheken vind ik het leuk om de doelgroep medici te verkennen, die voor mij nieuw was.

En heb je gevonden waar je naar op zoek was?

Ik werk graag in een team en het werk is afwisselend. Daarnaast is het team behulpzaam en meedenkend. De werkzaamheden worden in het team verdeeld en je doet het echt met elkaar. Sibbing is een middelgroot bedrijf met een fijne cultuur. Je voelt je heel welkom en iedereen is bereid om je te helpen. Elke vrijdagmiddag is er een borrel en met regelmaat zijn er leuke personeelsactiviteiten. Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken, wat ook fijn is. De werktijden zijn flexibel dus je kan zelf bepalen wat je prettig vindt.

Ben jij ook op zoek? Wie weet vind ook jij het bij Sibbing, bekijk onze openstaande vacatures.