Medewerker aan het woord - Gabriëlle den Uyl

Wat bevalt je het meest aan het werken bij Sibbing?

Sinds november 2023 ben ik bij Sibbing werkzaam als Relatiebeheerder Verzekeren. Wat mij hier zo aanspreekt zijn de leuke collega’s en de fijne werksfeer. Zeker gezien de grootte van het bedrijf is deze heel informeel en laagdrempelig. 

Als relatiebeheerder heb ik een eigen portefeuille, waardoor je zo echt een band kan opbouwen met de relaties als vast aanspreekpunt op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen. Mijn relaties zijn voornamelijk werkzaam in de 2e lijnszorg. Ondanks een eigen portefeuille is er een gezamenlijk teamgevoel. Er is altijd wel ruimte en bereidheid om wat te overleggen of om te sparren met een collega. We doen het echt met elkaar!

 Wat ik verder heel mooi aan Sibbing vind, is de brede dienstverlening die wij onze relaties kunnen bieden vanuit de diverse onderdelen binnen ons bedrijf. En dat ik daarnaast de vrijheid heb om ook (deels) thuis te werken is weer fijn voor een goede werk- en privébalans.

 Ben je net als ik ook enthousiast of in ieder geval nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met onze recruiter voor een vrijblijvend gesprek.