Nieuws over werken bij Sibbing

Geslaagde Linkedin workshop vanuit de Academy

Geschreven door Werkenbij | 15-jul-2024 12:52:15

Gedurende het jaar organiseren wij vanuit Sibbing Academy een aantal kennissessies over uiteenlopende onderwerpen. Dit keer stonden de sessies in het teken van LinkedIn. En twee keer op rij een volle zaal, hoe tof om dat te zien!

Speciaal hiervoor was Alwin Zandvoort van A-cademy uitgenodigd om ons mee te nemen in de wereld van LinkedIn. In een tweetal inspirerende en interactieve sessies nam hij ons mee. Daarbij kwamen verschillende zaken aan bod. Zo kregen wij tips en tricks voor het optimaliseren van ons eigen profiel. Maar liet hij ons ook zien hoe je impact maakt door te liken/delen/reageren op content.

Van reageren naar creëren

Maar het bleef niet alleen bij luisteren, de deelnemers werden ook direct aan het werk gezet. Want hoe maak je nu een interessante post op LinkedIn en hoe zorg je dat je een ambassadeur wordt van Sibbing? Aan de hand van concrete voorbeelden konden de deelnemers direct ook aan de slag met het creëren van eigen content. 

LinkedIn meesterdeler

Elk kwartaal wordt er een beloning uitgereikt aan degene die de meeste waardevolle bijdrage heeft geleverd aan het delen van de content van Sibbing. Naast een mooie wisselbeker, ontvangt de meesterdeler ook een cadeaubon. Een kwartaal lang mag hij/zij zich dan LinkedIn Meesterdeler noemen. Naast een mooie wisseltrofee krijgt de Meesterdeler ook een leuke cadeaubon. Reden genoeg om het geleerde in de praktijk te brengen toch?